Airsoft och varför det är så kul

Det finns många fördelar med airsoftspel. Jämfört med riktig strid finns det inga faror. Faktum är att vissa människor gillar att hänvisa till airsoft som ett verkligt videospel. Det kan vara utmanande ibland, men fördelarna med airsoft-spel överväger vida de negativa. Om du funderar på att testa den här sporten, här är några tips som hjälper dig att förbereda dig för spelet. Läs vidare för att lära dig mer! När allt kommer omkring är dessa spel roliga, och de kommer inte att göra dig öm!

Spela Airsoft - Köp Spela Airsoft för 300 kr på Upplevelse.com

Gameplay

Det finns många roller inom sporten, men det finns också vanliga artighetsregler. Det är viktigt att veta vem som håller i pistolen, hur långt borta de är från målet och andra etikettregler i spelet. Innan du ger dig ut på planen är det dock viktigt att läsa och förstå etikettreglerna innan du börjar ditt spel. Här är några vanliga artighetsregler att följa:

Team Deathmatch: Denna typ av spel ställer två lag mot varandra, med målet att eliminera det andra laget. Spelare måste hålla sig borta från fiendens läkare annars kommer de att återföras till sin återuppbyggnadspunkt. Det lag som dödar flest spelare vinner spelet. I vissa versioner får spelare sina egna lönnmördare, som måste nå en viss plats utan att bli träffad. Ibland har spelare ett visst antal minuter på sig att hyra spelet, annars måste de vänta till nästa omgång.

Vapen

vapnena är specialiserade kopior av riktiga skjutvapen. De använder sex millimeter plast BB för projektiler, vilket gör dem lämpliga för både inomhus och utomhusbruk. Medan metall 177 BBs och pellets kan vara skadliga för otränade individer, är plastprojektiler säkra att hantera, skjuta och använda. Till skillnad från metall släpper inte airsoftvapen ut dödliga mängder luft. De är dock inte lika exakta på nära håll som ett riktigt skjutvapen.

kulsprutepistoler är mycket effektiva för närstrid, men de har kortare räckvidd än riktiga skjutvapen. Dessa är de vanligaste typerna av vapen som används av polis och säkerhetsenheter. En kortpipig Airsoft maskinpistol är ett idealiskt alternativ för en spelmiljö. Längden på pipan är också en faktor att ta hänsyn till. I allmänhet är kortare pipor bättre för att spela i trånga utrymmen, och längre är idealiska för att skjuta på långa avstånd.

Regler

spelets regler är inte huggna i sten och kan variera från ett område till ett annat. Men de grundläggande principerna för airsoft är desamma. Om det finns ett spelområde med egna regler, se till att läsa dem och följa dem. Du kan till och med hitta varningar och andra bestämmelser på planen för att hålla ditt spel säkert. Nedan finns några viktiga regler att komma ihåg. Läs reglerna noggrant innan du går ut och spelar.

Den viktigaste regeln är att behandla dina vapen som om de vore levande. Använd skjutglasögon när du spelar och håll dig alltid till FPS-gränserna. Var också noga med det minsta ingreppsavståndet och säkerhetszonen. Kom ihåg att du inte kan skjuta på civila eller fordon. Du bör också hålla dina magasin borta från ditt vapen under spelet för att undvika att skjuta dem av misstag. Nedan listas de viktigaste reglerna:

Säkerhet

Jämfört med andra fysiska sporter som fotboll och tennis är airsoft en ickevåldsaktivitet. Spelet är dock inte utan risk, så spelare bör vidta försiktighetsåtgärder för att säkerställa sin fysiska och moraliska säkerhet. I en studie från 2006 av American Sports Data fanns det 7,6 skador för varje 100 spelare. Här är några tips för att öka din säkerhet när du spelar. Förutom säkerhetsutrustning bör du lära dig vanliga tecken som kan varna din motståndare. Att hålla pistolen ovanför huvudet borde vara tillräckligt för att signalera oppositionen.

Se till att du bär skyddsglasögon och hörselskydd när du spelar med en soft-air-gun. Hörselskydd skyddar dina öron från skottlossning eller explosioner på avstånd. Använd inte droger eller stimulantia innan du spelar med en soft-air-gun. Slutligen bör du aldrig leka ensam, särskilt när du leker med barn. Som förälder är det ditt ansvar att se till att dina barn följer dessa regler och utövar säkerhet. Så följ dessa tips för att förhindra olyckor.

Roligt

När du börjar spela kanske du är osäker på hur du ska komma igång. Det finns två huvudtyper av spel du kan spela: team deathmatch och gratis för alla. Team deathmatch involverar ett team av spelare som delas upp i två lag och målet är att döda så många av dina motståndare som möjligt. Spelaren med flest kills vinner spelet. Gratis för alla spel spelas på en arena där lamporna inte är tända och spelet äger rum under hårt skydd.

En annan typ av scenario-spel är bomb. I det här spelet måste du få en bomb till basen av det andra laget. Det här spelet liknar det populära PC-spelet Counterstrike, men målet är att ta isär bomben innan den går av. Laget som dödar alla fiender är vinnaren. Du kan också använda en äggklocka som en bomb. Du kan ställa in timern på fem minuter.